Advocaten

© 2022

Stéphanie Hocké

Stéphanie startte haar rechtenopleiding aan de Katholieke Universiteit Brussel en behaalde haar diploma licentiaat in de rechten met onderscheiding aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2004. Zij volgde nadien een master na master in het economisch recht aan de Université libre de Bruxelles.

Zij is sinds 2005 lid van de Nederlandstalige balie te Brussel.

Stéphanie behandelt hoofdzakelijk dossiers in het burgerlijk recht en het handelsrecht, met een voorkeur voor het goederenrecht, het aansprakelijkheidsrecht en het contractenrecht. Zij koestert tevens een bijzondere interesse voor het ouderenrecht, reden waarom zij van 2006 tot 2008 een master in management, zorg en beleid in de gerontologie gevolgd heeft aan de Vrije Universiteit Brussel.

In 2016 voltooide zij de postuniversitaire opleiding curator aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Stéphanie groeide op in een tweetalige ondernemersfamilie en leerde van jongs af aan het belang van werkijver, management en het ontwikkelen van een kritische geest. Drie kwaliteiten die onontbeerlijk zijn voor het beroep van advocaat. Met veel passie en toewijding zet Stéphanie zich dagelijks in voor haar cliënten.

Stéphanie houdt van reizen en geniet ervan omringd te zijn door familie en vrienden. Ook in haar vrije tijd is haar energie grenzeloos.