Advocaten

© 2022

Tess Dezwarte

Tess behaalde in 2015 haar Master in de Rechten met onderscheiding aan de Vrije Universiteit Brussel, waar zij opteerde voor de afstudeerrichting Burgerlijk- en Procesrecht.

Na haar studies werd zij lid van de Balie te Leuven. Ze heeft inmiddels jarenlange ervaring en heeft zich tijdens haar professionele carrière  toegelegd op verschillende rechtstakken, zodat zij bestempeld kan worden als een all-round advocaat.

In de praktijk behartigt Tess hoofdzakelijk dossiers binnen het strafrecht, het burgerlijk recht en het familierecht. In het bijzonder is zij gedreven in het invorderen van onbetaalde facturen.

Zij behaalde eveneens het getuigschrift Surpralat – bijzonder opleiding Salduz verhoorbijstand, teneinde een kwaliteitsvolle bijstand te kunnen leveren tijdens verhoren in het kader van strafzaken en de verdere opvolging van deze dossiers.

In 2023 heeft zij het kantoor van Caster, Hocké & Limme vervoegd.

Tess is in haar vrije tijd vaak te vinden achter haar fotocamera. Tijdens wandelingen met haar gezin of vrienden ontsnapt niemand aan haar lens. Ze heeft bovendien een grote interesse voor interieurvormgeving en architectuur. De standvastige blik en het oog voor detail die zij op deze manier heeft ontwikkeld, komt haar van pas bij het zoeken naar een oplossing voor elk juridisch probleem.