Advocaten

© 2022

Louise Prudhomme

Louise heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit Brussel en behaalde in het jaar 2022 een master in de Rechten, met als specialisatie het Internationaal en Europees Recht alsook het Strafrecht.

Sinds 2023 is zij ingeschreven als lid van de Nederlandstalige balie Brussel en versterkt het team van het advocatenkantoor van Caster, Hocké & Limme.

Louise heeft een passie voor talen, hetgeen een troef is voor het beroep van advocaat.

Zij groeide op in een tweetalige omgeving waarin zowel het Nederlands als het Frans dagdagelijks aan bod kwamen. Bijkomend heeft zij lessen gevolgd in het Engels, Italiaans en Spaans. Louise heeft naar aanleiding van een Erasmus-programma haar hart verloren aan het mooie Spanje, waar zij gedurende zes maanden studeerde in Barcelona.

Zij vult haar vrije tijd graag met buitenlandse reizen, zodat zij de plaatselijke cultuur kan opsnuiven en tegelijkertijd haar de kans geboden wordt om de door haar gekende talen te onderhouden en nieuwe talen te ontdekken en aan te leren.

Louise vindt het ontspannend om een wandeling te maken met haar hond en haar passie voor het koken te delen met familie en vrienden.